Se matchen via

Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt att följa SHL säsongen via nätet i den enhet som du vill se matchen via, oavsett om det är dator, telefon, ipad/surfplatta eller Apple-TV/Chromecast.

Har därför satt ihop en enkelt guide som du kan följa för att få hjälp att se matchen via önska enhet.

Jag har problem att se matchen via min enhet?

Har du problem att titta på matchen via en viss enhet, okej. Följ då den enkla guiden som gäller för varje enhet. Oavsett om du vill se SHL via nätet på din telefon, dator, ipad/surfplatta eller Apple-TV/Chromecast.

Fördelar med att se matchen via en digital enhet?

Det finns många fördelar för att välja att se matchen via en valfri digital enhet. Du slipper ta dig till arena, köpa biljett per person och sedan ta dig hem. Visst är man på hockeymatcher live under säsongen också men om jag ska tala för mig själv så kan det ibland vara smidigare att se matchen via, i mitt fall Apple-TV kopplad till min tv. Och sen ska man ju komma ihåg att 50% av matcherna spelas på borta is. Du kan gå på toaletten när du vill och du kan till och med pausa direktsändingen ifall telefonen eller dörrklockan ringer.

Nackdelar med att se matchen via en digital enhet?

Du missar inramningen på hela matchen. En hockeyälskare vet ju att det inte finns något som slår en hockeymatch på plats i arenan. Det är något visst med hela känslan. Sitta i publikhavet, med fördel på hemmaplan, och sedan se sig omkring och upptäcka folk man känner. Därefter slinka ner till korvkiosken, popcornståndet och toalett i periodpauserna.

Hoppas du fått hjälp med hur du gör för att se matchen via din önskade enhet.

En bättra guide finns för respektive enhet uppradade här:
Titta på SHL via telefon.
Titta SHL via dator.
Titta på SHL via iPad/surfplatta.
Titta på SHL via Apple-TV/Chrome Cast.