Titta på SHL via Apple-TV / Chrome Cast

Mitt personligt favorit sätt att titta på SHL är hemma i soffan via min Apple-TV, och det funkar även med Chrome Cast fast på liknande sätt. Här guidar vi dig hur du enklast tittar på SHL via en Apple-TV eller Chrome Cast.

Det absolut första som du behöver att göra är att registrera ett konto som du sedan använder för att starta igång vald stream. Registrera valfritt sport-konto genom att klicka här.

När du har registrerat dig och skaffat ett konto så behöver sätta dig framför din Apple-TV. Har du den senaste modell där du kan installera egna appar via en App Store så öppnar du App Store och söker efter C More. Installera därefter appen på din Apple TV.

Har du en äldre Apple TV-enhet behöver du ha en annan enhet från Apple. T.ex en iPhone eller iPad. Det funkar också via dator men det har vi i en egen guide som du hittar här. På din iPhone/iPad så installerar du C More-appen via App Store på den enheten.

Logga därefter in på C More appen med de uppgifterna som du gjort i första stegen. Välj din match och välj Spela. Är du på din iPhone/iPad så välj därefter att skicka matchen till din Apple-TV från din enhet. Nu kan du njuta via matchen på din Apple TV.